Min bedste oplevelse ved intim hårfjerning

Tanken er kommet til mig igen, og min start på at få en professional hårfjerning til kvinder er nu aktuelt, da mine personlige ønsker om at få det gjort ordenligt og helt til bunds er blevet mere relevant for mig ind tidligere, da jeg virkelig er blevet træt af diverse skrabere, og hjemmemidler til selv at fjerne hår i det intime område.
Jeg sad med en veninde i torsdags, og blev kun anbefalet at få gjort det professionelt fremover, vi snakkede derfor om den erfaring hun har haft, og hvor hun plejet at få hendes hårfjerning.

Vi bor begge i Virum, og har derfor tæt på Lyngby hvor Wax And Makeup har deres klinik, de tilbyder både rettelse af bryn og vipper, hårstyling, forskellige typer af hårfjerning og voksbehandling til både mænd og kvinder og en masse andet, jeg fik dog bestilt min første tid til en Brasiliansk voksbehandling med sugaring, gennem deres nemme bookning system.
I går da jeg så havde tidligere fri fra jobbet, tog jeg ned for at få min første brasiliansk voksbehandling, jeg kom her ind i en super flot, indbydende og hyggelig klinik, med meget kompetent personale, jeg var lige i god tid, men betød intet da de allerede havde gjort klar til min hårfjerning.

Da jeg nu ikke havde prøvet en brasiliansk voksbehandling af det intime område før, var de super gode til at fortælle mig om behandlingen, og hvordan jeg kunne pleje området efterfølgende.
Da hun startede på behandlingen var jeg meget positivt overrasket over, at det slet ikke gjorde ondt, men var denne her form for sugaring, som var en blødere form for hårfjerning, og for mit vedkommende i det intime område, da var jeg selvfølgelig super glad for, da det hverken gjorde ondt under eller her efter behandlingen.

Wax and Makeup er uden tvivl en af de bedste oplevelser jeg længe har haft, og når jeg en dag skal have rettet bryn eller have lagt Makeup til fest eller lignende vil jeg uden tvivl besøge dem igen.
Hvis du ønsker en professionel brasiliansk voksbehandling og i det intime område, så vil jeg anbefale jer at læse mere her på dette link og booke en tid.