Kvindelig håndværker tester manicure på Frederiksberg

Som kvindelig håndværker er det ikke altid lige nemt at holde sine feminine attributter ved lige – og det gælder da i særlig grad hænderne. For præcis, hvor mange håndværkere med bløde, velplejede hænder og blankpoleret negle, har I mødt i tiden løb? Jeg spørger bare.

Men da jeg havde fået et gavekort til skønhedsklinikken, Le Luma, i fødselsdagsgave, satte jeg mig alligevel for at prøve, for det kunne jo være, at en manicure på Frederiksberg kunne skabe mirakelhænder. Så jeg sprang ud i det, og bookede en tid på min første ledige fridag.

Le Luma tryller med deres manicure på Frederiksberg

Jeg havde gjort mig meget umage for ikke at klippe negle – så havde de da lidt at arbejde med, tænkte jeg. Men opgaven for Le Luma ville alligevel blive stor, når de skulle lave mig en manicure på Frederiksberg, for mine hænder er godt slidte og brugte. Og jeg har aldrig været så feminint anlagt, så pleje af hænder – bortset fra den obligatoriske håndlotion – kender mine hænder ikke rigtig til.

Men allerede da jeg lagde hænderne på briksen, kunne jeg fornemme professionalisme hos behandleren, og han blev ikke skræmt af et par kvindelige håndværkerhænder – nærmest tværtimod. Han så det som en udfordring af de mere seriøse, og lagde alle sine kræfter og kundskaber i for at levere den bedste manicure på Frederiksberg, som han nogensinde havde leveret. Og jeg må tage murerskeerne op af lommen og applaudere, for jeg troede ikke mine egne øjne efter endt manicure på Frederiksberg. Det var faktisk lykkedes ham at få mine hænder til at ligne rene kontornusser-hænder efter en ihærdig indsats på mindre end en time. Det afkræver respekt og beundring – hvilken ihærdig indsats!

Manicure på Frederiksberg er en gentagelse værd

Der blev klukket lidt i krogene, da jeg mødte op på job næste dag, for mine håndværkerkollegaer kunne jo næsten ikke kende mine hænder igen. Der var nu også de misundelige blikke, men dem gav jeg blot et venligt vink, og placerede så visitkort fra Le Luna i deres brystlommer. Måske de selv kunne trænge til en manicure på Frederiksberg?

Man er nødt til at satse lidt – selv som håndværker – også selv om det er grænseoverskridende. Det har jeg gjort, og jeg vil gøre det igen, for jeg har opdaget en helt ny verden med manicure på Frederiksberg. Manicure på Frederiksberg gør hverdagen sjovere, og så er det altså også bare en hel del rarere at smøre dag- og natcreme i ansigtet med velplejede hænder. Jeg siger det bare.

Stor cadeau til Le Luma på Frederiksberg, som har overbevist mig om, at selv kvindelige håndværkere kan få hænder som smør ved en enkel behandling med manicure på Frederiksberg.