Unik bar til et rigtigt prinsessebryllup

Jeg bliver altså nødt til at berette om det her fantastiske bryllup, som jeg netop har været til. Der var overhovedet ikke sparret på noget. Alt var bare så overdådigt og fabelagtigt. Selv en skræddersyet bar til bryllup, var der disket op med.

Bruden var iført sådan en smuk kjole, der stod om hende i et skønt brus og hun var bare så yndig. Alle i kirken græd selvfølgelig helt efter bogen, da hun trådte ind. Lige efter vielsen spillede et lille band ”Kald det kærlighed” og så snøftede alle gæsterne igen.

Selve festen blev holdt i nogle smukke herskabelige lokaler med udsigt over vandet og som noget helt ekstra ordinært, så havde brudeparret bestilt en bar til deres bryllup. Jeg skal da love for, at de to bartendere kunne trylle nogle fantastiske cocktails frem. De var virkelig smukke – altså drinksene (nå ja… de to fyre var nu også ganske lækre, men det er vist en helt anden historie og ganske upassende her…) og så smagte de helt uimodståeligt. Som saftevand. De to bartender kunne mikse hvad som helst sammen. Lige meget, hvad gæsterne ønskede, så kunne de fremtrylle det. Jeg smagte selvfølgelig de gængse, men jeg skal da også love for, at jeg fik smagte en masse forskellige, som jeg aldrig havde hørt om.

Løsningen med den mobile bar var virkelig god, for det gav brudeparret mulighed for bare at slappe af og gå rundt og snakke med gæsterne velvidende, at de var i gode hænder og blev serviceret på bedst mulige vis. Min veninde har mange talenter, men at mikse drinks er virkelig ikke et af dem. Det var en god løsning, at hun overlod den del af festen til professionelle.

Maden havde de også fået udefra – ja faktisk var den fløjet ind fra Jylland. Min veninde kommer oprindeligt var Jylland og hun har en tradition med at spise på en helt bestemt restaurant hver gang hun er der ovre, så selvfølgelig skulle de også stå for menuen til hendes livs fest.