Søger i en restaurant i Helsingør?

Hvis du går og tænker på at inviterer kæresten ud på noget lækkert mad – bare lige fordi hun fortjener det – så synes jeg klart at i skal tage et besøg på Vores Skotterup, som er en restaurant i Helsingør.

Jeg vil fortælle jer om min oplevelse.

Både min kæreste og jeg har rigtig travlt i hverdagen og jeg savnede egentlig at vi tog ud og nød hinanden lidt. Det kan man hurtig glemme i hverdagen, når man hele tiden har travlt. Og når weekenden så kommer, så har man egentlig bare lyst til at slappe af.

Derfor havde jeg besluttet at inviterer hende ud. Men jeg ville jo heller ikke bare invitere hende på et hvilket som helst sted. Det måtte jo gerne være en smule fancy og stadig romantisk.

Så jeg søgte lidt rundt på nettet for at finde den helt rigtige restaurant. Hold nu op hvor var der bare mange forskellige restauranter i Helsingør. Nu var spørgsmålet jo bare hvilken en man skulle vælge.

Jeg var blevet lidt hooked på Vores Skotterup som er en restaurant i Helsingør. Det så rigtig hyggeligt ud og lå tæt ude ved vandet. Det kunne da ikke være mere perfekt.

Jeg valgte at booke bord og fortalte dem at de godt måtte resevere det perfekte bord til 2. Da vi kom derover havde de netop booket et 2-mands bord længst mod vandet.

Vi fik bestilt rigtig godt mad og havde en vidunderlig aften. Vi begge kunne være på os selv at det var lige det vi havde brug for! Det var simpelthen så dejligt at nyde hinanden lidt når man nu har så travlt i weekenden og dog ogs i hverdagen.

Så hvis i søger en restaurant i helsingør så synes jeg klart at Vores Skotterup er det værd at besøge. De får de bedste anbefalinger fra os.