Paristuren aflyst

Mine veninder og jeg havde planlagt, den helt store tur til kærlighedens by – Paris. Vi er alle 4 i start tyverne og havde sparet sammen i flere måneder for at realisere vores drøm om at komme til Paris. Men desværre blev verden ramt af denne forfærdelige pandemi, og vores drømme om den eventyrlige rejse til Frankrig var nu brudt sammen. Vi skulle jo se Eiffeltårnet, gå igennem triumfbuen, Drikke kaffe i latinerkvarteret og mange andre eventyrlige ting.

Men disse drømme blevet revet ned fra himlen lige så snart at Corona havde overtaget verdenen. Vi stod nu lige pludselig i en situation hvor vores rejse nu var blevet aflyst af flyselskabet. Vi ringede selvfølgelig straks til rejseselskabet og hørte hvad vores muligheder var for at få vores penge tilbage. Manden i telefon var rimelig streng og mente at det kunne de ikke gøre noget ved. Mine veninder og jeg var virkelig kede af det over det. Vi havde sparet sammen i flere måneder og nu havde vi ikke mulighed for at få vores penge tilbage. Hvad skulle vi dog gøre! Vi søgte rundt på google og andre hjemmesider hvor vi kunne få noget flyhjælp, og endte til sidst med at kontakte Flypenge.dk, for at høre om de kunne hjælpe os. Og det kunne de sgu! Efter et par dage kom kompensationen til os alle sammen. Simpelthen så fedt, at det kunne lade sig gøre.

Vi er evigt taknemmelige for at Flypenge kunne hjælpe os med flyhjælp. Jeg kunne forstille mig at der er rigtig mange danskere lige nu som oplever præcis det samme mareridt som vi har været udsat for – til dem kan jeg kun sige at de straks skal tage fat Flypenge.dk og kræve at få kompensation for deres rejse. Jeg ved i hvert fald godt hvem jeg skal kontakte næste gang