Online Dating

De fleste piger har efterhånden prøvet det, online dating, et fænomen der for kun få år siden var rent tabu. Men online dating er kommet for at blive og der findes efterhånden så mange forskellige portaler derude, at der er noget for enhver smag. Vi har kigget nærmere på en af de mere kendte af slagsen.

Det er dating portalen Netdate.dk vi har besøgt og testet igennem. På Netdate.dk kan du godt bevæge dig rundt uden først at betale et indmeldingsgebyr, det er en stor force i vores øjne. De fleste datingportaler tillader ikke dette og du er derfor lidt overladt til at satse på om portalen mon er noget for dig.

Selvom der findes rigtigt mange forskellige dating portaler, er der stor forskel på hvilke mennesker der findes på de forskellige sider. Der findes dating portaler der udelukkende er fokuseret på sex, mens andre fokuserer på kærlighed, nogle helt tredje fokuserer på det hele. Netdate.dk er mest af alt et sted hvor du skal finde kærligheden, du kan derfor forvente en rolig og sober tone og her er alle velkommen. Det mærker man straks når man opretter en profil, vi fik ikke mindre end 23 hilsener, indenfor de første 10 minutter vi surferede rundt på portalen.

Hvad der var mest interessant for os, var at finde ud af hvordan aldersniveauet var, der findes sider der ikke egner sig for piger oppe i alderen, hvor det er de unge der er fokus på. Det viste sig hurtigt at netdate.dk var yderst alsidigt og der var altså flotte mænd at finde i alle aldre. Vi er meget tilfredse med Netdate.dk og tør derfor godt videre anbefale det til jer, har i selv andre erfaringer med nogle af de andre portaler? I så tilfælde hører vi meget gerne om det i kommentarfeltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>