Miinto – et Internationalt tøjkoncept

Hvis du ikke allerede kender modetøjsportalen miinto, shopper du ikke tøj særligt ofte på Internettet og du ser formegentligt heller ikke meget TV. Miinto kører nemlig netop nu en lang række TV-reklamer på de danske TV kanaler. Miinto er sammensmeltningen af en masse fysiske butikker, du handler altså i forskellige butikker fra landet rundt, under et tag.

Det er et koncept vi her på You-Go-Girl.dk har fulgt meget nøje siden dets spæde start. Den danske udgave, miinto.dk har over 400 forskellige tøjbutikker tilknyttet sig. Derfor får man altså omtrent og hvis ikke 100% Danmarks største udvalg af tøj på Internettet.

Danskerne er begyndt at kende til konceptet, men det gør svenskerne og nordmændene ikke i lige så stor grad, her er miinto også startet op, men har nok endnu ikke fået fodfæstet sig lige så stabilt i folks bevidsthed som de har i Danmark. Den norske udgave af miinto, miinto.no, har en lang række produkter som vi ikke kan købe i Danmark og vi har som en test bestilt noget tøj derfra.

Det samme har vi gjort med Meinto.se, som er den svenske version af miinto. I sverige har navnet taget en lille ændring, men det er samme koncept og de samme folk der står bag. Vi modtog pakker fra både Sverige og Norge, for os unikke produkter vi ellers ikke ville have haft tilgang til. Udvalget i Sverige og Norge er markant anderledes end det i Danmark.

Fragten var ikke meget slemmere end havde man bestilt sit tøj i Danmark og det var derfor en ganske positiv fornøjelse af handle “abroad”.

Har du selv gjort dig erfaringer med at handle på Internationale tøjsites? Det hører vi meget gerne om i kommentarfeltet 🙂

One comment on “Miinto – et Internationalt tøjkoncept

  1. Lise Fenritzen May 17, 2011 9:44 am

    Hej You Go Girl, jeg har flere gange handlet på det danske miinto og det er en fornøjelse hver gang. Der er hurtig levering og god support.

    Jeg har endnu ikke prøvet at handle på nogle af deres andre sider, men jeg har ofte bestilt tøj hjem fra England og det er nu også gået godt, der er altså massere af muligheder for at gøre nogle gode kup udenfor lille Danmark 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>