Hvad er teambuliding?

Det skal handle om teambuilding i dag, og derfor håber jeg, at I vil læse med og lære meget mere om et vigtigt emne i mine øjne.

Hej alle. Jeg er så glad for, at I er kommet forbi. Det skal handle om teambuilding i dag, og derfor håber jeg, at I vil læse med og lære meget mere om et vigtigt emne i mine øjne. Det er noget, som vi alle bør gøre mere af på arbejdet.

Vi skal tale om, hvad teambuilding er

Jeg er glad for i dag at kunne tale med jer om, hvad teambuilding er. For det er noget, som jeg går rigtig meget op i at gøre for mine medarbejdere. De fortjener kun det bedste, og derfor inviterer jeg dem hver sjette måned på teambuilding. Indimellem har vi også arrangementer, men teambuilding er noget helt særligt. Her er vi afsted på en tur med overnatning. Vi laver noget aktivt sammen og noget mentalt. Nogle øvelser eller samtaler eller lign. Så der er noget, som styrker både kroppen og hjernen. Og man kommer tæt på hinanden på flere måder. Der er en lang række tiltag, som en virksomhed kan udføre for at øge effektiviteten og dette er bevist, at være én af dem. Teambuliding skaber nemlig arbejdsglæde, som er essentielt for at en arbejdsplads fungerer.

Men hvad er det?

Jeg lovede jo lige at fortælle, hvad teambuilding egentlig er. Det er en række af aktiviteter, som styrker medarbejderne i dit firma. Det er øvelser, som kan være af alle mulige former. Aktiviteter som sport og madlavning er populærer. Det kan også være tillidsøvelser eller at tale med en foredragsholder, som ved en masse om trivsel og mennesker. Teambuilding giver blandt andet motivation, arbejdsglæde og bedre samarbejde. Men så tænker du måske på, hvilke aktiviteter der er de bedste for at styrke sammenholdet og blive en succes? Det er der ikke nogen opskrift på. Det kommer an på, hvad der passer til jer som team. Er I en lille virksomhed eller stor? Hvad kan I godt lide at lave? Er I klar på at blive skubbet lidt til, eller skal det være noget, hvor alle føler sig trygge? Der er jo “Klassisk teambuilding”, som har fokus på kommunikation og tillid og handler om at arbejde sammen omkring en opgave. Denne aktivitet styrke sammenholdet mellem medarbejderne på arbejdspladsen. Men det gør madlavning f.eks. også, fordi man oplever noget sammen. Alle skubbes ud af deres daglige roller og ind i nye, hvor man kan lære noget om hinaden.

Jeg håber, at I har fået lyst til at læse mere her på bloggen. Og ha’ så en dejlig aften derude.