Gardinmand med fantastiske anmeldelser

Min mand og jeg befandt os for nyligt i den situation, hvor vi havde besluttet at der skulle ske noget nyt i derhjemme. Vi havde besluttet at der skulle ændres lidt på udseendet, da vi har haft vores inventar stående det samme sted i mere end 5 år. Det var blevet lidt kedeligt at se på, så der skulle rykkes rundt på tingene, og samtidig skulle vi have nye gardiner i hele hytten. Jeg begyndte at kigge efter nye gardiner, hvilket kan være lidt svært når man ikke har mulighed for at teste hvordan de ser ud når man står nede i en butik.

Jeg tænkte at der måtte være nogen som kunne komme ud til os med nogle prøver, lidt som man gør med prøver på maling. I den proces fandt jeg Gardinbussen, som jeg straks lagde mærke til, havde fantastiske anmeldelser på Trustpilot. Derfor kontaktede jeg Gardinbussen, som ovenikøbet reklamerer for prisgaranti! De vendte hurtigt tilbage, og vi aftalte en dag hvor de kunne komme forbi med nogle prøver så vi kunne se hvad der ville passe godt ind hos os.

På selve dagen kom bussen forbi, og de havde forskellige prøver med som kunne testes i de forskellige rum. Det er jo helt fantastisk at gøre det på den måde, så man som køber, ikke er i tvivl om ens valg nu passer ind. Vi blev enige om gardiner der passede ind i forskellige rum, og gardinmanden tog mål til det hele, så vi kunne få vores gardiner produceret. Efter et par uger kom han tilbage som aftalt, for at montere alle vores nye gardiner. Hvilket jo er dejlig belejligt, så man ikke selv skal stå og bøvle med at sætte dem op!

Det er nu nogle måneder siden at Gardinbussen var forbi, og vi har bestemt ikke fortrudt vores beslutning. Samtidig kan jeg godt forstå at de scorer så højt på Trustpilot, for både service og kvaliteten i vores nye gardiner, har været helt i top. Derfor har jeg også selv været på Trustpilot og give dem 5 stjerner, samtidig med at jeg selvfølgelig vil anbefale Gardinbussen til alle der står og skal have nye gardiner.