Flotte portrætbilleder på lærred

Mange par får taget billeder sammen i forbindelse med forskellige begivenheder. par billeder har altid været meget populært og er det stadig. På fotos ser man altid glade og tilfredse ud, og par billeder er en god måde, at vise omverdenen på, at man er et lykkeligt par og har det godt sammen. Når man bliver fotograferet sammen som par, er det også for at forevige de dejlige øjeblikke i ens forhold, og at skabe nogle specielle og personlige minder sammen. par billeder kan være portrætfotos i et fotostudie, det kan være feriebilleder sammen eller det kan være bryllupsbilleder, som nok er de ultimative og smukkeste løsninger.

Portrætter

Mange par får taget deres par billeder som portrætfotos hos en privat fotograf. Det kunne være et par, som får taget forskellige slags portrætbilleder i et flot indrettet fotostudie med forskellige rekvisitter og en fin baggrund. Der er mange muligheder for at lave billederne flotte og specielle, især når det er hos en professionel fotograf, som ved hvad der skal til. Parret poserer foran kameraet, og fotografen giver anvisninger, så billederne bliver helt perfekte, og de fanger de helt rigtige øjeblikke, hvor parret kigger ind i kameraet eller på hinanden, smiler og flirter.

Billeder i naturen eller på ferien

par billederne kan også tages med naturen som baggrund, ved et stort smukt træ eller med en smuk mark som baggrund. Der er mange smukke steder i naturen, som kan danne baggrund for et smukt billede sammen med sin elskede. Billeder ved havet eller i skoven, eller ved en gammel historisk bygning. Feriebilleder er perfekt som par fotos, fordi det er konkrete oplevelser, som man har haft sammen, og som man ønsker at forevige og mindes mange år efter. En spændende storbyferie eller en badeferie kan danne ramme om nogle virkelig smukke billeder.

Par billeder på lærred

Billeder kommer ofte mere til sin ret på et stort lærred, som ikke begrænses af en billedramme, og som derfor også kan printes over hele lærredet også på siderne. Det giver en rigtig god effekt.
par billederne kan sagtens printes på ét stort lærred med parrets favorit billede, eller også som en serie af små billeder printet på mindre lærreder. Der er mange muligheder for at bruge sine par billeder som foto på lærred.
De kan købes i disse netbutikker:
Garant.dk
SUMOpix

Bryllupsbilleder

De ultimative par billeder er helt sikkert bryllupsbilleder. Bryllupsbilleder fastholder og foreviger det ja, som bruden og brudgommen giver hinanden, og minder parret resten af livet om den helt specielle dag og starten på deres fælles liv. Bryllupsbilleder er noget særligt, fordi parret er i smukt tøj, brudekjole og jakkesæt, bruden er sminket og håret er sat flot, brudgommen er også stylet og de ser begge godt ud.

Billederne tages oftest af en bryllupsfotograf, som fanger detaljerne og glimtet i øjet hos brudeparret. Billederne kan tages i mange forskellige omgivelser, f.eks. ved et smukt gammelt slot, ved havet eller i skoven, eller for dem der vil have noget utraditionelt f.eks. i en gammel fabrikshal eller i en lade med halmballer.

Fototapet til det nye hjem

Til det nye hjem kan det også være en smuk løsning at lave et fototapet. Det kan ligeledes erhverves hos SUMOpix.