Den gode oplevelse hos tandlægen

Jeg er normalt ikke særlig glad for at få mit årlige tjek hos tandlægen. Men jeg er fornylig flyttet til København, og derfor skulle jeg skifte tandlæge. Jeg skiftede derfor til Østerbrotandlægerne, og jeg havde simpelthen sådan en god oplevelse, at jeg bliver nødt til at dele den med jer.

Jeg er altid en lille smule nervøs, inden jeg træder ind af døren hos en tandlæge. Men jeg blev taget rigtig godt imod af deres klinikassistent, der mødte mig med et smil på læben, og en følelse af der var intet at frygte.

Efter meget kort tid, blev jeg kaldt ind til mit tandlæge tjek. Igen blev jeg mødt med meget stor imødekommenhed. Tandlægen begyndte at spørge ind til om jeg var nervøs, og hvordan jeg havde det med at gå til tandlægen, da det var min første gang hos dem. Herefter snakkede vi lidt frem og tilbage, og min nervøsitet begyndte at lægge sig. Efter han gik i gang med at undersøge, fortalte han hele tiden hvad han foretog sig, hvilket fik mig til at slappe af.

Efter undersøgelsen, fik jeg af vide at jeg skulle have lavet en fyldning, da jeg havde et lille hul. Her begyndte jeg blive lidt nervøs igen, for det havde jeg aldrig prøvet før. Men det viste sig, at der var intet at frygte. Jeg talte med tandlægen om, at jeg var bange for at det gjorde ondt og jeg ikke kunne lide lyden af redskaberne. Her kommer det fantastiske, tandlægen tilbød mig et par hørertelefoner, så jeg kunne høre musik imens, så jeg ikke lagde ligeså meget mærke til lydende omkring mig.

Jeg gik fra Østerbrotandlægerne med et kæmpe smil på læben, da det lige pludselig var en behagelig oplevelse at gå til tandlægen. Næste gang, ved jeg, at jeg har intet at frygte. Udover den gode oplevelse, er jeg også super tilfreds med mit resultat og som en ekstra bonus fik jeg 15% studierabat på min behandling. Hvilket er lækkert for en fattig studerende som jeg. Derfor hvis der er nogle der har det på samme måde som jeg, vil jeg helt klart anbefale disse meget professionelle tandlæger.