Ansigtsbehandling i KBH-stedet hvor jeg endelig fik bugt med min akne

Hudproblemer kan, udover at være til fysisk gene, medføre depression og lavt selvværd. Læs her hvordan jeg fik styr min problematiske hud.   

Jeg har haft problemer med min hud siden jeg var 12 år gammel.

Det var ikke altid været nemt at navigere rundt i puberteten med smertefuld akne. Det værste var at det syntes at hæmme mig personligt. Jeg husker hvordan jeg skammede mig over store udbrud, og udgik at gå uden for døren, hvis jeg havde mulighed for det. Jeg blev også væk fra svømmehal og træningscenteret, da disse aktiviteter uden tvivl ville få mit tykke lag af foundation til at smelte af. Set i bakspejlet havde jeg nok haft bedre af en ansigtsbehandling i KBH. Mine hudproblemer fyldte meget i min hverdag, og førte til dårlig selvtillid og lavt selvværd, helt frem til slutningen af 20érne og starten af 30érne. I min desperation for at finde en løsning på min dårlige hud, har jeg igennem årene brugt mange, mange, tusind kroner på hudpleje produkter, for bare at måtte konstatere at de ikke virkede på min hud. Jeg skammede mig i mange år, så meget, at jeg ikke turde opsøge hjælp fra hverken hudlægen eller kosmetolog. Det skulle blive et gavekort til ansigtsbehandling KBH der blev svaret på mine bønner.

Ansigtsbehandling i KBH – økologisk hudpleje i særklasse

Ansigtsbehandling i KBH blev løsningen på alle mine hudproblemer. Da jeg har sart og kombineret hud, har det været svært for mig at finde produkter der passe. Jeg er efter mange år, endelig kommet frem til hvad der virker bedst for mig og min hud. Jeg har det åbenbart ikke så godt med for meget parfume, og har derfor fundet frem til, at min hud reagerer supergodt på parfumefri og økologiske hudplejeprodukter. Jeg har været igennem mange forskellige slags, men kan særlig anbefale mærker som Jurlique og esse. Jeg faldt over dem hos mynthe.com som er en økologisk hudplejeklinik på Vesterbro der tilbyder skånsom ansigtsbehandling i KBH. De var så søde og imødekommende over for mig, lige fra første møde. De fik hurtigt analyseret min hud, og påbegyndte straks behandlingen. Jeg kan varmt anbefale ALLE at opsøge professionel vejledning, hvis I ligesom mig, døjer med mange hudproblemer der påvirker jeres liv i en negativ retning.

Ansigtsbehandling i KBH – fordi livet er for kort til akne og dårligt selvværd.