Aktiviteter for piger som også drenge gider

Er der en ting vi piger altid må slås med, er det at vi næsten altid har vidt forskellige interesser i forhold til drenge og det gør derfor svært at nyde hinandens selskab til fulde og kan blive et reelt problem under længere forhold. Men findes der nogle aktiviteter som er sjove for både drenge og piger? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Bingo

Det lyder måske underligt, men Bingo er et sjovt og lærerigt spil og er langt mere socialt end man umiddelbart skulle tro. Bingo er især blevet hypet på grund af TV2s Zulu meget populære TV-program. Bingo behøves ikke at blive spillet i en kedelig bingohal udelukkende med ældre mennesker, du kan også spille bingo spil online.

Bowling

Måske mest en aktivitet for drenge, men her kan piger også være med og imens kan der drikkes Cosmopolitans og drengene kan hygge sig med deres øl. Bowling er sjovt fordi man konkurrer med hinanden og fordi du er aktiv, men samtidig har tid til at sætte dig ned og slappe af, bowling er ren win win i vores øjne.

Forlystelsesparker

Drenge er ofte drengerøve, så en tivolitur står de ikke i vejen for, de kan prøve alle de hurtige rutschebaner og så kan du helt sikker lokke dem med på en tur i kærlighedstunnelen bagefter, forlystelsesparker er det oplagte sted at holde lidt i hånd og småkysse bag træerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>