Så kom jeg da lige med en prank

Min blog hedder you go girl, og det er skam ikke uden grund. Der er alle de her trends på sociale medier, men særligt på youtube, er der mange videoer med pranks. Min kæreste har tydeligvis været stærkt inspireret, da han har haft lavet en del pranks på mig. Han har fx haft købt en nogle falske lotto-kuponer, hvor han fik bildt mig ind at vi havde vundet 20.000.000 kr. Derudover har han også haft lavet en prank hvor han havde købt dame-undertøj, sprøjtet vores lejlighed til med dameparfume, og lagt tøjet på gulvet, så jeg troede han havde besøg. Meget snedigt men nu er hævnens tid kommet. Det er blevet tid til at jeg en gang for alle giver ham en lærestreg, så han stopper med det pjat.

Jeg gik i tænkeboks for at finde på den helt rette prank. Det jeg ved han slet ikke kan tåle at se, det er muggen mad. Derfor gik jeg straks igang med at bestille noget frugt farve hos Bagebixen.dk. Jeg modtog dem et par dage senere, og så var jeg klar til at lave mugne pandekager til min kæreste.

En søndag havde jeg lovet min kæreste vi skulle have brunch, hvor der også vil være pandekager, da han er helt vild med dem. Mens han sad i stuen havde jeg sat kamera op fra forskellige vinkler så jeg kunne filme hans reaktion. Jeg gik i gang med at lave de her pandekager og i nogle enkelte af dem, kom jeg lidt grøn og blå frugt farve i. Resultatet blev rigtig godt, og jeg synes bestemt det lignede mug meget godt.

Vi sidder og spiser pandekager og jeg sørgede for dem med “mug” på vendte så han ikke kunne se det før han sad og spiste. Han fik endelig taget en mug-pandekag og han blev virkelig utilpas. Jeg var endda god af mig og måtte hurtigt fortælle ham at det bare var frugt farve. Der har heldigvis ikke været nogle pranks fra hans side af efterfølgende. så planen virkede.
Skal du også bruge frugt farve, kan du bare trykke her.