iPhone reparation hos Phoneshoppen i Vanløse

dreamstime_xl_49240079

Det sker vel for os alle sammen en gang i mellem, at vi taber vores telefon – enten ud af hånden eller ud af lommen. Det er ærgerlige penge, både hvis man skal skifte den ud, men også hvis man skal have skiftet glasset.  Specielt, hvis man går ind til en rigtig telebutik. Jeg var derfor i vildrede, da jeg for nyligt tabte min nyindkøbte iPhone 6 på jorden, og den totalsmadrede skærmen. Det var en bitter følelse, der løb igennem mig. Jeg var næsten tudefærdig, da jeg kom hjem. Men min veninde sagde, at jeg skulle tage ind forbi butikken Phoneshoppen ved Frederiksberg og få lavet en iPhone reparation. 

Det er heldigvis ikke så langt fra, hvor jeg bor, så jeg tog gladeligt ind forbi. Jeg var dog spændt på, om jeg ville skulle smide en formue. Hvis jeg skulle det, ville jeg være nødt til at gå til mine forældre og bede om penge til reparationen. Eller penge til en helt ny. Jeg er nemlig af den generation, der ikke kan leve uden en iPhone. Jeg ved også godt, at jeg burde skamme mig. Tænk, at jeg ikke havde fået sat panserglas på med det samme, og tænk, at jeg ikke havde fået sat et cover på, som beskyttede det ekstra meget. Det var en en meget uprofessionel beslutning, jeg tog der, men også en beslutning, jeg ville skulle bøde for med en iphone reparation.

Jeg havde Googlet Phoneshoppen, inden jeg tog afsted, og der kunne jeg se, at andre brugere skrev, at det var den bedste iPhone reparation i Vanløse, man kunne få. Men jeg havde dog ikke fået tjekket priserne ud, derfor var jeg en lille smule nervøs. Heldigvis blev jeg gladeligt overrasket, da jeg så priserne på tavlen i butikken. Det var slet ikke så slemt, som jeg havde troet.

Efter min iPhone reparation bad jeg dog manden om at sætte både cover og panserglas på – bare for en sikkerhedsskyld.