Gulvafslibning i København – M&T Gulvservice

Realtor giving house key to buyer in empty room

Mine gulve i lejligheden var efterhånden så slidte, at selv min mor kommenterede det, hver gang hun besøgte mig. Derfor tog jeg mig for nyligt sammen og ringede efter en gulvmand, der kunne hjælpe mig med en gulvafslibning i København, jeg kunne betale for. Firmaet hedder M&T Gulvservice, og de er utrolig dygtige til deres arbejde. 

mIn far havde ellers lovet mig, at han ville gøre det, da jeg flyttede ind i min lejlighed for mange år siden. Men desværre fik han det aldrig gjort, da han var fyldt op med arbejdsopgaver. Og her de senere på år har han fået mange problemer med ryggen, hvilket har gjort ham ude af stand til at afhøvle mine gulve.

Nu var det også en gammel lejlighed, jeg havde fået købt mig. Og gulvene var i virkelig dårlig stand, da jeg købte lejligheden for år tilbage, men mange års slid havde ikke gjort dem pænere. De var mørke med mange buler og ujævnheder i. Ja, man kunne nærmest trille kuler på gulvet.

Jeg fik altså hjælp til gulvafhøvling i København af M&T Gulvservice, og de var hurtige og dygtige til deres arbejde. Da jeg så resultatet bagefter var jeg mildest talt overrasket, over hvor lyse mine gulve synede. Ja, næste hele min lejlighed virkede enorm stor.

Nu kan jeg slet ikke forstå, at jeg ventede så lang tid på at få lavet den gulvafhøvling. Nu skal jeg forhåbentlig ikke have lavet nogle gulvafhøvling de næste par år, men når tid er, vil jeg i hvert fald ikke lade der gå så meget tid igen. Når jeg ser billeder af min lejlighed med de mørke og ødelagte gulve, kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg kunnet holde ud at se på dem i så mange år.

Læs mere om M&T Gulvservice her!