Da min bil desværre gik i stykker.

Goddag bloggen!

I dag skal det handle om min heldige tur med bilen. Det forholder sig således at jeg pendler til arbejde fra Fredericia til Vejle. Det er en lang tur, og da jeg ikke bryder mig om offentlig transport på så lange strækninger, så anskaffede jeg mig en Peugeot 206 i sin tid. Det sparer mig en masse transporttid og det er derfor essentielt for jeg har en velfungerende hverdag.

Som så mange andre, er jeg typen, der har svært ved at nå at komme ud af døren om morgenen. Jeg har et rigtig godt sovehjerte og er altid dårlig til at stå op ad sengen. Her i morges var jeg ekstra sløv på den. Det blev til et hurtigt bad og en muslibar og noget yoghurt inden jeg allerede skulle ud af døren igen. Mens jeg kører på vejene, synes jeg der kom en underlig lyd fra min bil af. Det var virkelig ikke noget jeg kunne overskue, men lyden blev værre og så slemt at jeg tænkte den skal på værksted med det samme. Jeg måtte ringe til min chef, som heldigvis var meget forstående med at jeg nok kom lidt senere på arbejde. Jeg sad med min telefon for at finde et Peugeot værksted og fandt Aunsbjerg. De har et autoriseret Peugeot værksted i Kolding, hvilket er meget rart, at det var inden for en overskuelig geografisk rækkevidde, jeg havde med at gøre.

Jeg ringede dem op, og de fortalte jeg bare kunne komme forbi med bilen, så kunne de lige se på den og vurdere, hvordan det så ud. Det var meget lækkert og jeg var derovre på 15 min, hvorefter de allerede var klar til at se på min bil. Super heldigt. Efter en time havde de løst problemet, og jeg spurgte ikke yderligere ind til det, da jeg ikke er så teknisk anlagt, når det kommer til biler. Hvis du også har brug for et Peugeot værksted, så tryk videre her.