Couture kjoler i massevis hos House of Brides

dreamstime_s_27038779

Min bedste veninde skal giftes næste sommer, og jeg er førstebrudepige, en titel, som jeg er både stolt og glad for. Jeg er derfor gået i krig med at lede efter brudekjoler sammen med hende. Hun har altid drømt om at komme i en couture kjole, og jagten gik derfor ind efter couture kjoler til at starte med. Der var en del hits på Google, men efter en lidt mere specifik søgning fandt vi frem til House of Brides, som er en brudebutik Storkøbenhavn. 

Vi kunne på hjemmesiden se, at de har et hav af Couture kjoler – virkelig flotte couture kjoler i forskellige størrelser og former. Min veninde blev ellevild, så vi har besluttet os for at kigge forbi butikke allerede i denne her uge.

Hun vil også gerne have sin søster, mor, mormor og kusine med, så vi bliver et helt hold af mennesker, der skal hjælpe hende med at finde den rette brudekjole. Jeg ved dog, at min mening, som en af hendes ældste veninder, betyder mest. Og fordi jeg ved, hvad der klæder hende og ikke snakker hende efter munden.

Der var så mange smukke kjoler på nettet, i blonder, satin og meget andet, som jeg bare blev så forelsket i. Jeg overvejer dog også at prøve at hoppe i en af deres kjoler, bare fordi jeg kan. Nu er der ikke udsigt til, at jeg skal giftes lige foreløbig, så jeg tænker, jeg vil gribe muligheden nu og prøve en kjole, inden jeg bliver for gammel. Min venindes bryllup er først til næste sommer, så personligt synes jeg, at det er lidt farligt at finde en kjole allerede nu, da hun jo kan nå at ændre kropsform inden brylluppet. Dog beroligede damen fra House of Brides mig i telefonen, da jeg ringede og bookede tid til en fitting mig med, at man jo nemt kan få lagt en kjole ud eller ind.

Jeg giver en update på valg af brudekjole, når tid er 🙂