Blækpatroner til hverdag og fest

Jeg skulle holde fødselsdag her i sidste måned, og i den anledning havde jeg inviteret de fleste fra klasse og fodboldholdet med til fest. Der var også lidt fra min folkeskole, som jeg stadig har holdt kontakt med. Jeg havde lejet nogle beboerlokaler i området, hvor jeg bor, så jeg besluttede mig for, at arrangementet skulle være helt gennemført med invitationer og det hele. Jeg bestilte derfor blækpatroner hos Tonerland.dk, som jeg brugte i min mors gamle printer, som jeg i anledningen lånte til at printe invitationer.

Blækpatroner er faktisk ikk så dyre, som man måske lige går og tror. Jo, måske hvis man køber den i fysiske butikker, men online fik jeg et rigtigt godt tilbud hos Tonerland.dk, et tilbud, som betød, at jeg faktisk bestilte langt flere blækpatroner, end jeg lige havde brug for. Men så har jeg til de næste mange år, og jeg kan printe ting ud til skole og arbejde, så det giver rigtig god mening. Jeg plejer at løbe ned til den lokale trykforretning, når jeg skal printe større opgaver ud, men det er også mange penge lige pludselig, da man ofte skal aflevere tre eksemplarer.

Nu er jeg ikke den fødte designer, men jeg synes alligevel, at resultatet blev super fint. Jeg googlede mig frem til sjove ting, man kunne skrive i invitationen, da jeg ikke er den mest kreative person. Jeg gad ikke spendere penge på frimærker, så jeg snuppede cyklen og hjulede rundt til de fleste og smed invitationerne i postkassen. Dem, der ikke boede i cykelafstand, ofrede jeg selvfølgelig frimærker på. Jeg kunne mærke, at folk syntes, det var super skønt endelig at få invitationer med posten, da de fleste i dag er vant til at invitationer på de sociale medier.

Skal du holde fest i den nærmeste fremtid, kan jeg derfor råde dig til at købe ej printer og blækpatroner og lave det selv.

/Vi snakkes